Joy in looking and comprehending is nature's most beautiful gift.
- Albert Einstein -

September 18, 2012

myRandom

hantam
saja la









paling suka gambar tingkap ni
nampak tak ada sesuatu
disebalik

15 comments:

  1. tak silap ia di lokasi KT sana, kampung cina kan???

    kalau betul di kg.cina di bandar KT tu...mmg tak sangka waktu siangnya begini. ni yg nak buat dtg ke negeri penyu sana nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. x brape clear la kat balik tingkap nunn.. uhhuuu

      Delete
    2. Telor Power:

      betulllllll....ko memang pndai dik

      malam gelap gulita la derr
      meh jalan siang siang
      banyak lagi seni seni dan tinggalan lama lama dulu
      even signboard kedai yang dah berusia puluhan puluhan tahun dulu masih ada

      n3 yang akak bergaya dekat dinding biru
      persis model pencen ari tu pun di kg cina tu

      Delete
    3. en_me:

      pandang betul betul....adaaaa

      ada papan tutup bilah bilah yang terbuka itu...ekekekek

      Delete
    4. i see....patut la mcm boleh cam saje tempat ni.
      lagipun memang rindu sangattttt....nak ke negeri penyu tu kembali. kalau boleh nak jalan2 ke sana kembali.

      Delete
    5. petang ni start pesta tanglung kat sini
      jom serbuuuu.......

      Delete
    6. ish....pesta tanglung lama tak join tgk perarakan pesta tu

      Delete
  2. waaaaah cun HDR ni... ajar sy akak.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaaa...masa duk sini xnak tanya banyak banyak
      jauh jauh ni. kan susah

      Delete